Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile pentru a folosi in cele mai bune conditii site-ul. Dumneavoastra prin utilizarea site-ului sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Referirile la alte site-uri cat si calitatea informatiilor pe care le gasiti pe acestea nu sunt garantate si/sau confirmate de catre noi. Aprecierea se va face de catre dumneavoastra cu privire la informatiile gasite pe acestea.

Masatoaleta.ro este un magazin online ce comercializeaza mese de toaleta ce pot fi folosite de catre orice persoana. Produsele comercializate au scopul de a infrumuseta camera in care vor fi amplasate si sa aduca cel ceva aparte in incapere. Despre povestea meselor de toaleta click aici.

 

Puteti plasa o comanda pentru produsele existente in stoc prin urmatoarele modalitati: online sau telefonic.

Efectuarea unei comanzi online se face accesand site-ul www.masatoaleta.ro, navigati apoi prin arborele de produse cu categorii si subcategorii al site-ului. Odata ce gasiti produsele care va intereseaza, completati cantitatea dorita si apasati butonul Adauga in cos.
Dupa ce ati selectat toate produsele dorite, dati click pe cosul de cumparaturi. Alegeti metoda de livrare si modalitatea de plata si apasati butonul comanda.
Veti primi un email cu detalierea comenzii si veti fi sunat de unul dintre operatori pentru confirmare.

Echipa noastra va procesa comanda si va oferi transport gratuit pentru orice comanda plasata, livrarea fiind efectuata in 3-5 zile lucratoare.

 

Confidentialitate
Proprietarul www.masatoaleta.ro , se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
Nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.masatoaleta.ro , fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.masatoaleta.ro trimitind un e-mail la adresa info@masatoaleta.ro

 

 1. Conform Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Masatoaleta.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.
 2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 1. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Masatoaleta.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

De asemenea cumparatorul declara ca are peste 16 ani si plaseaza comanda pe propria raspundere.

 1. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 2. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Bucuresti Strada Dristorului Nr.114 in atentia SC KLASS MOBEL DESIGN SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 1. Masatoaleta.ro poate furniza datele cu character personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.
 2. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 


Definirea termenilor

 • Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.masatoaleta.ro .
 • Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul nostru, indiferent de motiv.
 • Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
 • Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), CNP-ul, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.
 • Prin termenul “firma” se intelege proprietarul si administratorul site-ului www.masatoaleta.ro.

 

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Va invitam ca inainte de a viziona acest site, sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Aceste precizari stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Prin accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, Firma va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

 

Copyright

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul al site-ului www.masatoaleta.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica,  programe si alte date – este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Firmei, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.masatoaleta.ro , produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de catre firma ca fiind de interes pentru utilizatori.
Firma isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, firma isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.masatoaleta.ro , sunteti obligat sa:

furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, firme are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

 

SC KLASS MOBEL DESIGN SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Legaturi

Site-ul www.masatoaleta.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Asadar, SC KLASS MOBEL DESIGN SRL. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, SC KLASS MOBEL DESIGN. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal.

 

Cu toate acestea, (compania) nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.
Nu garantam disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, SC MOBEL KLASS DESIGN SRL nu isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de compania noastra pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

 

Valoarea obligatiilor

SC KLASS MOBEL DESIGN SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de noi de la clientul respectiv. In astfel de situatii, compania nu va plati despagubiri clientului.
Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

 

Promotiile care au loc pe magazinul online nu se suprapun. Compania noastra nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Nu raspundem pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
Nu raspundem pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

 

Termene de livrare

In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor/serviciilor noastre se incadreaza intre 3-5 zile din momentul inregistrarii comenzii. Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aprorovizionarea furnizorilor, SC KLASS MOBEL DESIGN SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.

 

Taxe suplimentare

Pretul platit de client este format din pretul produselor. Firma  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la info@masatoaleta.ro.

 

Conditii legale

SC KLASS MOBEL DESIGN SRL isi desfăsoara activitatea in concordanta cu toate prevederile legale din Romania, in vigoare, aplicabile. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.”

 

Puteti face retur in termen de maxim 14 zile, fara a preciza vreun motiv. Costurile de retur sunt suportate de noi.
Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta nr.130/2000;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 din Ordonanta nr.130/2000 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile”.

 

Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.masatoaleta.ro va fi considerata tentativa de frauda si se va deschide cercetarea penala impotriva autorului acestor fapte.

 

Litigii

Litigiile aparute intre clienti si SC KLASS MOBEL DESIGN SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.